Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Valentin Terziev
    Как се реши за си взимаш кола от горубляне? Там нищо читаво ниама да намериш! Аз се обедих много бързо(след 4-тото ходене мога книга да пиша)
    мда не есвет ма дай идеи от къде другаде

Comment

Колега, ако имаш време и можеш да почакаш около месец, най-добре е да си поръчаш колата чрез някоя читава автокъща.
      Мога да ти препоръчам "Боми карс". Внасят основно Опел от Австрия, но приемат и поръчки, вкл. и за други марки. Аз съм купувал кола от тях и съм доволен. Познавам и още няколко, които са ги ползвали и не са се оплакали от нещо сериозно.
      http://www.bomicars.com/
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Първоначално публикувано от Димо
        Колега, ако имаш време и можеш да почакаш около месец, най-добре е да си поръчаш колата чрез някоя читава автокъща.
        Мога да ти препоръчам "Боми карс". Внасят основно Опел от Австрия, но приемат и поръчки, вкл. и за други марки. Аз съм купувал кола от тях и съм доволен. Познавам и още няколко, които са ги ползвали и не са се оплакали от нещо сериозно.
        http://www.bomicars.com/
        принципно мога схте проверя

Comment

???? ?? ????? "??? ?? ???? ???? ?? ?????"
          ________
          R100
          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:15.
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Alfamaniak
            Първоначално публикувано от 156
            Аз пък не мога да разбера защо така на колкото и 2.4 jtd-та да съм се качвал, никое не ми е направило впечатление да върви особено. Наистина вървят добре, но нищо повече. Дали на всички са им били дефектни дебитомерите, или скоростите са много дълги ... не знам, но го няма усещането за тяга. А иначе повечето си мъркаха като котенца и изглеждаха съвсем наред. Аз затова си и взех бензинка

Ще те повоза на феста
            Съгласен
            '05 166 V6
            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Working...
            X